Skip to main content

Keyboard Challenge ile Eğlenceli Klavye Eğitimi

Keyboard challenge ile eğlenceli klavye eğitimine hazır mısınız? ABCYA çocuklar için oyunlaştırılmış eğitici içerikler sunan bir web sitesidir. Eğitici içerikli oyunlara ulaşmak için, internet tarayıcılarınız üzerinden “www.abcya.com” web adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Böylece yüzlerce eğitici oyuna erişmiş olacaksınız. Evlerde ve eğitim kurumlarında kolayca kullanılabilir. Herhangi bir kuruluma gerek yoktur. IOS ve Android uygulama desteği mevcuttur. App Store ve Android Market’ten indirilebilir.

Teknolojik aygıtlarımızı klavyesiz düşünemeyiz öyle değil mi? Yani kesinlikle bir veri girişi yapmamız gereklidir. Ancak bu klavye tabi sanalda olabilir. Belli çeşitler, kurallar çerçevesinde klavye türleri standartlaştırılmıştır. Bazılarımız klavyede yazı yazmak için çok zorlanmaktadır. Klavyeye bakarak, yavaşca yazı yazmaya artık son! Keyboard Challenge ile klavye tuşlarımız karışık bir şekilde önümüze gelecektir ve doğru yerlerine yerleştirilmemiz gerekecektir. Böylece tuşların yerlerini öğrenek çok hızlı ve eğlenceli bir şekilde klavye kullanımı öğrenmiş olacaksınız.

Keyboard Challenge uygulamasına erişmek için sol üst köşede bulunan arama kutusuna “Keyboard Challenge” yazın ve büyüteç ikonuna tıklayınız.

Çıkan sonuçlardan “Keyboard Challenge” üzerine tıklayınız.

Keyboard Challenge uygulaması yüklenecektir. Yüklenme işlemi bittiğinde play butonuna tıklayınız.

Önümüze çeşitli klavye stilleri çıkacaktır. Buradan beğendiğiniz, hoşunuza giden bir klavye türünü seçiniz. Biz örnek olarak rengarenk “Rainbow” klavyeyi seçiyoruz.

Bu adımda önümüze iki adet seçenek çıkacaktır.

All Keys: Klavye üzerinde tüm tuşlar yerleştirilecek şekilde gelir.

Numbers & Letters Only: Sadece rakamlar ve harfler yerleştirilecek şekilde gelir.

Örnek olarak Numbers & Letters Only seçeneği üzerine tıklıyoruz.

Yeşil renkli play butonuna tıklayarak, tuşların karıştırılarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Tuşları doğru yerlerine sürükleyerek bırakabilirsiniz. Eğer tuşları yanlış yere yerleştirmeye çalışırsanız tuşlar bu alanlara yerleşmeyecektir. Doğru tuşları yerleştirdiğinizde “TRIES” değeri artacaktır.

Buda İlginizi Çekebilir ?  Mobil Vpn Kullanımı

Örnek tuş yerleştirme işlemi yukarıdaki görseldeki gibidir.

Sol üst köşede bulunan anasayfa (ev) butonuna tıklayarak, tekrar başlangıç ekranına dönebilirsiniz.

Android aygıtlardan ABCYA uygulamasını indirmek için öncelikle Google Play uygulamasına giriş yapmalıyız. Google Play uygulamasının üst kısmında bulunan arama kutusuna “ABCYA” yazınız. Çıkan sonuçlardan “ABCya! Games” uygulamasını yeşil renkli “Yükle” butonuna tıklayarak yükleyiniz.

Tüm etkinliklere ve kategorilere uygulama üzerine tıklayarak erişebilirsiniz.

 

Ancak mobil uygulama üzerinde kullanım için üyelik gereklidir. ABCYA üzerinde üyelik oluşturarak içeriklere erişebilirsiniz. ABCYA’nın aynı zamanda premium yani ücretli versiyonu da mevcuttur.

Haydi Keyboard Challenge ile klavyede yazma hızlarımızı arttıralım!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.