Skip to main content

Ücretsiz YouTube Video İndirme Programı

Ücretsiz YouTube Video İndirme Programı, 4k video downloader programı ile başta youtube olmak üzeri Vimeo, TikTok, SoundCloud, Flickr, Facebook, Instagram, DailyMotion, Likee and Tumblr. Download streams from Twitch and YouTube Gaming gibi sitelerden videoları indirebilirsiniz.

Youtube video indirme özellikleri

Bu programı youtube video indirme ya da toplu youtube oynatma listesi indirmek için kullanabiliriz. Program gayet istikrarlı şekilde çalışıyor. Videonuzu indirirken size kalite seçeneklerini 8kdan başlayarak 4k, 1080p, 720p, 480p, 360p, 240p ye kadar sunuyor.

İnternette rastgele sitelerde dolaşıp, bilgisayarınıza virüs bulaştırmak istemiyorsanız bu program size göre. Ayrıca internetteki video indirme siteleri 720p üstündeki kalitelerde videoda sesi desteklemiyor. 1080p bir Youtube videosu indirmeye çalıştığınızda sessiz olarak indirmenize olanak sağlayacak. Aşağıda bu sitelerden birisi bulunuyor.

YouTube’dan Nasıl Video İndirilir?

Programı İndirmek

Buraya tıklayınız linki üzerinden ücretsiz olarak programı indirerek başlıyoruz. Linke tıkladığımızda yeşil arkaplan üzerinde yazan “Get 4K Video Downloader” yazıya basıyoruz. Programımız inmeye başlıyor ve ardından exe dosyasını açarak kurulumu tamamlıyoruz.

Youtube Videosu Nasıl İndirilir?

Ben sizin için “İstanbul, Türkiye ?? – drone ile [4K]” adlı 4k videoyu seçtim. Video linkini adres satırından kopyalıyoruz.

 

Ardından programa girip sol üstten + link yapıştır yerine linki yapıştırıyoruz. Burada kendi özel şarkı listelerimizi ya da kendi youtube playlistlerimizi de indirebliriz. Gördüğünüz gibi bu video 4k ve program da 4kya kadar videoyu indirebiliyor. Video indir kısmında sesi seçersek sadece ses de indirebiliriz. Seç kısmında ise videoların ya da seslerin inebileceği yeri seçiyoruz.

YouTube Oynatma Listesi İndirme

Eğer Youtube çalma listesi linkini gönderirsek bize tüm Youtube çalma listesi indirmek için seçenek sunacak.

Programın ücretsiz sürümde günde 30 video indirme ve ya oynatma listelerindeki ilk 10 videoyu indirebiliyoruz. Satın alarak limitsiz şekilde indirebilirsiniz.

Buda İlginizi Çekebilir ?  Pes 2016 sdkencryptedappticket.dll Hatası Çözümü
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2

One thought to “Ücretsiz YouTube Video İndirme Programı”

  1. Teşekkür ederiz bu güzel paylaşım için. Gerçekten bu makaleyi okuyan şanslı kişi inşallah biri olduk çok şükür diyorum. Teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.